• Visualisatie Wijnkast

  Visualisatie Wijnkast

  Visualisatie Wijnkast

 • Polypil apparaat

  Polypil apparaat

  Conceptuele voorstelling polypil apparaat voor de 'Carehome of the Future'. Dit toestel werd gerealiseerd tot een presentatiemodel met behulp van 3D-printing.

  Polypil apparaat

  Polypil apparaat

 

3D Visualisatie

Wilt u uw nieuwe kantoor, bedrijfsgebouw of aanbouw op een betaalbare manier voorstellen aan de buitenwereld? Wij creŽren een 3D-beeld van uw pand, waardoor u en uw klanten meteen zien wat het resultaat zal worden. Zowel stilstaande beelden als animaties zijn mogelijk, waardoor het geheel overduidelijk wordt voor uw klanten, investeerders of leveranciers. Deze visualisaties kunt u makkelijk delen op uw website en via sociale media. Dit kan gaan van eenvoudige renders tot fotorealistische 3D-beelden, ook ideaal voor bijvoorbeeld vastgoedmakelaars en architecten.

Contacteer ons voor meer informatie over 3D-ontwikkeling.

Animatie / explainer

Wanneer u een nieuwe zaak start, een nieuwe dienst aanbiedt of een nieuw product lanceert is het vaak een moeilijke opdracht het concept helder en bondig voor te stellen.
Met een korte geanimeerde video die u kunt delen via sociale media en uw website bereikt u meer mensen, die meteen mee zijn met uw concept. Een explainer zorgt ervoor dat klanten meteen vertrouwd raken met uw product: een investering die snel rendeert.

Experience

Wilt u presentaties tijdens uw evenement een extra dimensie geven? Wilt u op een innovatieve, interactieve manier uw productenaanbod voorstellen aan klanten, voor een langdurige periode? Dan bieden wij u een compleet pakket: van design en ontwikkeling van presentaties of applicaties, tot en met advies over de benodigde hardware.

Om tot de beste oplossing te komen werken we steeds met de nieuwste technologieŽn en hardware.

We horen graag welke unieke oplossing u in gedachten heeft.